Dierenvriend worden

 

Waarom vriend worden?

Vrienden van IJgenwys bied verschillende vriendschappen aan. Met de opbrengsten steunen wij Stichting ijgenwys en Anders in de kosten van de verzorging van de dieren. Alle opbrengsten worden 100% doorgegeven aan Stichting ijgenwys en Anders. Iedere dierengroep heeft zijn eigen vrienden, met uw vriendschap keuze kiest u dus ook gelijk welke dieren u steunt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere vriendschappen te nemen waarmee u dus ook meerdere dieren steunt.  Natuurlijk zijn de dieren u dankbaar en geven u dan ook bij elk vriendschap een aantal leuke voordelen.

 

 

Welke steun geven wij met uw vriendschap?

Het houden van de dieren brengt jaarlijks kosten mee. Dit kunnen vaste structurele kosten zijn zoals eten, hooi, stro, krachtvoer, inentingen, verzorging accessoires en onderhoud aan dierenverblijven. Maar ook zijn er incidentele kosten zoals dierenarts, reparaties aan of vervaging van dierenverblijven.

 

 

Wat voor dierenvrienden zijn er?

Cavia vriend:  voor verzorging van de cavia’s  € 35 ,- per jaar. 

Als dank van de cavia’s ontvangt u 5 % korting in de sponsorwinkel. Toegang tot de jaarlijkse kaartverkoop voor de ijgenwyze vriendendag. U ontvangt per email onze nieuwsbrief.

Kippen vriend:  voor verzorging van de kippen € 45 ,- per jaar. 

Als dank van de kippen ontvangt u 7,5 % korting in de sponsorwinkel. Toegang tot de jaarlijkse kaartverkoop voor de ijgenwyze vriendendag. U ontvangt per email onze nieuwsbrief.

Eenden vriend:  voor verzorging eenden  € 55 ,- per jaar.

Als dank van de eenden ontvangt u 10 % korting in de sponsorwinkel. Toegang tot de jaarlijkse kaartverkoop voor de ijgenwyze vriendendag. U ontvangt per email onze nieuwsbrief.

Ezel vriend:  voor verzorging van ezels  € 100 ,- per jaar.

 Als dank van de ezels ontvangt u 15 % korting in de  sponsorwinkel.. Toegang tot de jaarlijkse kaartverkoop voor de ijgenwyze vriendendag. U ontvangt per email onze nieuwsbrief.

Wei vriend: is een combinatie van minimaal twee dieren vrienden.

Wei vrienden ontvangen een ijgenwys welkomstgeschenk

Ook leuk om te geven als maatschappelijk cadeau in bijvoorbeeld een kerstpakket.

Wilt u meerdere mensen dierenvriend maken neemt u dan contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.