Onze sponsoren

 

Hier zetten wij graag onze sponsoren in het zonnetje.

Ondersteuning van lokale bedrijven maken veel mogelijk. Van financiële donatie tot donatie in goederen of diensten.

Onderstaande bedrijven gingen u voor.

De Jong Rutten is totaalleverancier van gevelelementen voor renovatie- en nieuwbouwprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw in geheel Nederland. Sinds haar toetreden tot de Hanssen Group (eind jaren negentig), heeft zij zich gespecialiseerd en geprofessionaliseerd. 

De Jong Rutten

Uniek en onderscheidend: zo werkt Lazeroms Makelaardij. In de manier waarop we je woning promoten, maar bovenal met onze persoonlijke aanpak en toegankelijk advies. 

Lazaroms Makelaar & meer

Inmiddels een waar begrip in Etten-Leur: Hommel Autobedrijven. Ooit begonnen als kleine garage aan de Vaartkant en later de Markt in Etten-Leur. Bram Hommel stond bekend als garagehouder waarbij overal een oplossing voor werd gevonden; eerlijk, betrouwbaar en met service. 

Hommel Autobedrijven

Bouwkundig Tekenbureau Ronald Heeren verzorgt uw technische bouwkundige tekeningen vanaf het schetsontwerp t/m de oplevering van uw nieuwbouw of verbouwing

Bouwkundig Tekenbureau Ronald Heeren

Asbestsanering vereist een zorgvuldige werkwijze. Een klein foutje kan immers grote gevolgen hebben. Als gecertificeerd bedrijf met gediplomeerde medewerkers is uw asbestsanering bij Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. in goede handen.

Van Caam

De rabobank Etten-Leur doneerd Stichting ijgenwys en Anders

€ 10 000 voor het extra isoleren van de buiten muren op de hoofdlocatie in Etten-Leur

Klik hier om verder te lezen!

Rabobank

WAT WIJ DOEN EN GESPECIALISEERD IN ZIJN:

-Totale dakrenovaties
-Schuine en hellende daken
-Dak onderhoud
-Dakreparaties
-Bitumen, resitrix epdm, pannendaken
-Boeiboorden plaatsen
-Totale veranda en overkapping

Met onze ruime ervaring zijn wij gespecialiseerd in deze punten en door enorme groei komen daar meerdere punten bij in de toekomst.

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om de juiste oplossing voor u te vinden. Ook houden wij rekening met de prijs kwaliteitverhouding om het zo interessant mogelijk te houden.

AVB DE DAKSPECIALIST