Onze sponsoren

 

Hier zetten wij graag onze sponsoren in het zonnetje.

Ondersteuning van lokale bedrijven maken veel mogelijk. Van financiële donatie tot donatie in goederen of diensten.

Onderstaande bedrijven gingen u voor.

De Jong Rutten is totaalleverancier van gevelelementen voor renovatie- en nieuwbouwprojecten in woningbouw en utiliteitsbouw in geheel Nederland. Sinds haar toetreden tot de Hanssen Group (eind jaren negentig), heeft zij zich gespecialiseerd en geprofessionaliseerd. 

De Jong Rutten

Uniek en onderscheidend: zo werkt Lazeroms Makelaardij. In de manier waarop we je woning promoten, maar bovenal met onze persoonlijke aanpak en toegankelijk advies. 

Lazaroms Makelaar & meer

Inmiddels een waar begrip in Etten-Leur: Hommel Autobedrijven. Ooit begonnen als kleine garage aan de Vaartkant en later de Markt in Etten-Leur. Bram Hommel stond bekend als garagehouder waarbij overal een oplossing voor werd gevonden; eerlijk, betrouwbaar en met service. 

Hommel Autobedrijven

Bouwkundig Tekenbureau Ronald Heeren verzorgt uw technische bouwkundige tekeningen vanaf het schetsontwerp t/m de oplevering van uw nieuwbouw of verbouwing

Bouwkundig Tekenbureau Ronald Heeren

Asbestsanering vereist een zorgvuldige werkwijze. Een klein foutje kan immers grote gevolgen hebben. Als gecertificeerd bedrijf met gediplomeerde medewerkers is uw asbestsanering bij Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. in goede handen.

Van Caam

%d bloggers liken dit: