Rabobank

steunt verduurzaming

ijgenwys en Anders

 

Goed nieuws! Rabobank Etten-Leur heeft besloten om maar liefst € 10.000 te doneren voor de aanschaf van gevelisolatie voor de hoofdlocatie in Etten-Leur. Met deze royale gift zetten wij een belangrijke stap in het verduurzamen van de locatie, waardoor bezoekers kunnen genieten van een nog aangenamere en energiezuinigere omgeving.

Een duurzame stap voorwaarts

Eigenwys en Anders is een activiteitencentrum in Etten-Leur waar mensen samenkomen om te werken, te leren en elkaar te inspireren. Als organisatie staat duurzaamheid hoog op de agenda. Door het toepassen van gevelisolatie wordt niet alleen het energieverbruik verminderd, maar ook het comfort verhoogd. Dankzij de financiële bijdrage van Rabobank Etten-Leur kan eigenwys en Anders nu daadwerkelijk de volgende stap zetten om de hoofdlocatie te verduurzamen.

Beter voor het milieu én het budget

Gevelisolatie is een effectieve manier om warmteverlies tegen te gaan en het energieverbruik te verminderen. Door isolatiematerialen aan de buitenmuren toe te voegen, wordt er als het ware een beschermende laag gecreëerd die ervoor zorgt dat warmte niet ontsnapt. Dit heeft niet alleen een positief effect op het milieu, maar ook op de energierekening van eigenwys en Anders. Door te investeren in gevelisolatie kunnen wij op lange termijn flink besparen op energiekosten.

Een win-winsituatie voor iedereen

De schenking van € 10.000 aan gevelisolatie door Rabobank Etten-Leur is een prachtig voorbeeld van hoe bedrijven kunnen bijdragen aan duurzaamheid en het creëren van een betere leefomgeving. Niet alleen profiteert eigenwys en Anders hiervan, maar ook de bezoekers zullen de voordelen ervaren. Een goed geïsoleerd gebouw zorgt namelijk voor een aangename temperatuur, het hele jaar door. Daarnaast draagt deze investering bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, wat weer bijdraagt aan het behalen van klimaatdoelstellingen. Het is dan ook een mooie blijk van maatschappelijke betrokkenheid dat Rabobank Etten-Leur deze stap heeft genomen om samen met eigenwys en Anders te werken aan een duurzame toekomst.

Eigenwys en Anders blijft vernieuwen

Eigenwys en Anders staat bekend om innovatieve aanpak en continue streven naar verbetering. Met de toevoeging van gevelisolatie aan de hoofdlocatie laten we wederom zien dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Deze investering is slechts een van de vele stappen die zijn ondernomen om de organisatie en locaties te verduurzamen.

De schenking van € 10.000 aan gevelisolatie door Rabobank Etten-Leur is een prachtig voorbeeld van hoe samenwerking tussen bedrijven en organisaties kan leiden tot positieve verandering. Het laat zien dat duurzaamheid geen individuele inspanning is, maar iets wat we gezamenlijk moeten nastreven.

Isoleren van lokalen

Isoleren en afwerken van de oude lokale n bij Stichting ijgenwys en Anders. Mogelijk gemaakt door een donatie van de Rabobank, klusbedrijf Heuvelmans en reclasering Nederland.
Dagbesteding voor als het nodig is…..