Gratis sponsoren

 

Wil je ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Stichting ijgenwys en Anders. Voor jou een kleine moeite, voor Stichting ijgenwys en Anders zijn het directe inkomsten.

 

 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via onze SponsorKliks pagina komt.
75% van deze commissie ontvangt Stichting ijgenwys en Anders. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via onze SponsorKliks pagina naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert SponsorKliks ons een commissie uit en profiteert Stichting ijgenwys en Anders hier direct van!

 

 

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Stichting ijgenwys en Anders weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Stichting ijgenwys en Anders is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via onze Sponsorkliks pagina laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Stichting ijgenwys en Anders niets op.

 

 

 SponsorKliks op je telefoon of tablet

Met SponsorKliks op je telefoon of tablet neemt de kans dat je vergeet te SponsorKikken af.

Je ziet immers het SponsorKliks icoontje tussen de overige apps staan en kan je zelf ook eenvoudig checken hoeveel jouw transactie heeft bijgedragen.

De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je Stichting ijgenwys en Anders en slaat deze op.
Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app dan is Stichting ijgenwys en Anders bekend. Zo weet je zeker dat je met jouw aankoop Stichting ijgenwys en Anders steunt.

Gebruik de browser-extensie

Waar dient de Chrome browser-extensie voor?
Deze is gemaakt om het gebruik van SponsorKliks en dus het steunen van Stichting ijgenwys en Anders makkelijker te maken en men niet gauw meer “vergeet” een aankoop te doen zonder gebruik te maken van SponsorKliks.

Hoe werkt de extensie?
Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar Stichting ijgenwys en Anders dient te gaan.

Stel: je gaat direct naar Booking (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van Stichting ijgenwys en Anders te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor Stichting ijgenwys en Anders gehonoreerd worden.

Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan.
Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van Stichting ijgenwys en Anders. Je hoeft dus niet eerst naar onze SponsorKliks pagina.

Hetzelfde gebeurt als je kiest voor de optie “Nieuw venster met commissie”. Elke keer als je een nieuw venster opent dan zie je de totale commissie van Stichting ijgenwys en Anders en de logo’s van de belangrijkste shop. Als je op een logo klikt wordt de code van Stichting ijgenwys en Anders automatisch toegevoegd dus weet SponsorKliks dat de commissie van jouw aankoop naar ons toe moet gaan.

Klik hier om de Chrome versie te installeren (ook voor Edge).