workshop ezelhoefzorg

 

Voor wie
Iedereen die zich wil verdiepen in, dagelijkse en periodieke hoefzorg bij ezels. Er wordt een stuk theorie behandeld waarvan u ook een reader mee naar huis krijgt. Daarna kunt u onder leiding van Leon of Tom kijken of u zelf de kennis ook in de praktijk kunt brengen, als de ezels ook zin hebben om meerdere keren de voeten op te tillen. Bovendien is het deze dag ook vriendendag van ijgenwys.
Wanneer
Zondag 8 oktober 2023 van 9 tot 12 uur; aansluitend broodjes en soep.
Waar
Stichting ijgenwys en Anders op het terrein waar de ezels wonen; Sprundelsebaan, tussen 115 en 119 in, te Breda!
Vervoer
Ons terrein heeft voldoende ruimte voor 3 ezels, het is echter niet geschikt voor het parkeren van auto’s. Indien u op de fiets wilt komen kan deze wel bij de wei staan. Te voet of door iemand af laten zetten is natuurlijk ook een optie. De dichtst bij zijnde bushalte is bij de carpoolplaats = Breda West carpool A58/A16; ook wel Bagven Park 4838 ET Breda Tussen de carpoolplaats en de wei waar de ezels staan rijden er ook bussen, van Stichting ijgenwys en Anders, heen en weer tijdens deze dag.
Kosten
€15,00 per persoon, voor dierenvrienden gratis. www.vriendenvanijgenwys.nl/dierenvriend-worden/ om vriend te worden. Dit is inclusief vervoer en de lunch.
%d